Privacy Policy

Privacy- en Cookieverklaring

Privacy

Total Talent Education, hierna te noemen TTE, begrijpt dat je jouw persoons- en studiegegevens niet met iedereen wilt delen. Daarom gaan wij zorgvuldig om met deze informatie. Wij houden ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) . We hebben jouw gegevens wel nodig om je goed te kunnen helpen. In deze verklaring leggen we uit welke gegevens we van je nodig hebben en waarvoor we ze gebruiken.

Opslag van jouw gegevens

Wij slaan de persoonsgegevens die we van jou of van jouw werkgever ontvangen op. Het gaat bijvoorbeeld om gegevens die we ontvangen tijdens het inschrijfproces voor een opleiding (ook wanneer het proces wordt afgebroken), bij aanvraag van een brochure of kostenoverzicht, bij aanmelding voor een nieuwsbrief of als je telefonisch of per e-mail contact met ons opneemt. Wij verzamelen en bewaren onder andere de volgende persoonsgegevens:

  • Naam (voor- en achternaam), adres en overige contactgegevens.
  • Gegevens met betrekking tot de opleiding waarvoor je jezelf hebt aangemeld, inclusief betalingsgegevens.
  • Jouw feedback over de opleiding en overige informatie die je geeft.
  • Persoonsgegevens in het kader van jouw opleiding, zoals jouw aanwezigheid, eventuele resultaten en of jij de opleiding (met goed gevolg) hebt afgerond.

Gebruik van jouw gegevens

Wij gebruiken jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Registratie en administratieve afhandeling van jouw deelname aan de door jou gekozen opleiding.
  • Verzorging van de door jou gekozen opleiding.
  • Advies geven over een te volgen opleiding.
  • Je op de hoogte te houden van al onze diensten en producten.
  • Je de door jou gevraagde documenten/inlichtingen te sturen en op jouw vragen reageren.
  • Voldoen aan de voor ons geldende wet- en regelgeving op onderwijs zoals voorgeschreven door de (Rijks)overheid.
  • Analyses uitvoeren zodat wij de kwaliteit van onze opleidingen en onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Verdere toelichting

  • Wij kunnen jouw persoonsgegevens beschikbaar stellen aan onze accreditatieorganisaties.
  • In sommige gevallen werken wij samen met externe dienstverleners. Bijvoorbeeld voor examinering, stage, studieadvies of incasso. Zij mogen jouw gegevens alleen gebruiken voor de uitvoering van die diensten die in het belang zijn van jouw opleiding. Zij mogen jou niet voor andere doelen benaderen of jouw gegevens doorgeven aan andere partijen.
  • Tot slot, het kan zijn dat we door overheidsinstanties of andere partijen wettelijk worden verplicht om jouw gegevens te delen. Wij delen dan alleen de strikt noodzakelijke gegevens.

Advies en Voorlichting

Als je via onze website informatie over onze opleidingen aanvraagt, zoals een studiegids of een proefles, worden je gegevens opgeslagen en kunnen wij via e-mail of telefoon contact met je opnemen om je te adviseren. Als je dit niet op prijs stelt, kun je jezelf afmelden door middel van de afmeldlink onderaan de e-mail, of door een e-mail te sturen naar privacy@totaltalenteducation.com.

Nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief informeren wij geïnteresseerden over nieuws op het gebied van onze diensten en alles wat daarmee te maken heeft. Jouw e-mailadres voegen we alleen toe aan onze nieuwsbrieflijst als je hiervoor toestemming geeft. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee je jezelf kunt afmelden. Wij delen ons abonneebestand niet met andere partijen.

De digitale leeromgeving en jouw gegevens

Bij TTE maken de studenten gebruik van de E-Campus om hun opleiding te kunnen volgen en de administratie omtrent hun opleiding te kunnen bijhouden en raadplegen. Binnen deze omgeving zie je details van jouw opleiding, zoals het programma, data en locaties, aanvullende opdrachten en links naar bronnen op internet, boeken en artikelen. Ook kun je binnen de digitale leeromgeving contact leggen met docenten, medestudenten en TTE. We leggen graag uit hoe we omgaan met jouw gegevens in deze omgeving.

Beveiliging en bewaartermijn van jouw gegevens

Wij beschermen je persoonsgegevens tegen misbruik en toegang door ongeautoriseerde personen via de technieken die daarvoor op dit moment beschikbaar zijn. Wij bewaren jouw persoonsgegevens zo lang als noodzakelijk is voor de hierboven aangegeven doelen of zolang als de wet ons daartoe verplicht.

Je gegevens inzien, verbeteren, bijwerken en verwijderen

Je mag altijd jouw persoonsgegevens inzien en/of verbeteren of bijwerken. Als je bij ons studeert, kun je op de E-Campus de belangrijkste gegevens inzien en aanpassen. Je kunt ook aangeven welke gegevens medestudenten mogen zien.

Als je niet bij ons studeert, kun je door een e-mail te sturen naar privacy@totalenteducation.com een overzicht aanvragen van de persoonlijke gegevens die bij ons bekend zijn.

Indien je wilt dat wij je gegevens verwijderen kun je een e-mail sturen naar privacy@nti.nl. Wij reageren zo snel mogelijk, maar in elk geval binnen vier weken. Als je jouw gegevens wilt laten verwijderen, controleren wij eerst of dit wettelijk (al) is toegestaan. Wanneer we volgens de wet jouw gegevens (nog) niet mogen verwijderen, zullen we dit laten weten en aangeven op welk eerstvolgende moment we jouw gegevens wel kunnen verwijderen.

Klacht

Als je het niet eens bent met de manier waarop wij omgaan met jouw gegevens, kun je bij ons een klacht indienen via service@totalenteducation.com.

Je kunt ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Gebruik en werking van cookies

Wij maken op onze website gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die automatisch op jouw computer komen te staan wanneer je internet gebruikt. Een cookie legt bijvoorbeeld vast welke webpagina’s je bekijkt en welke opties je gebruikt. Wij gebruiken deze gegevens onder andere om onze website gebruiksvriendelijker te maken.

Naast cookies die ervoor zorgen dat je bijvoorbeeld gegevens maar één keer hoeft in te vullen, maken we gebruik van noodzakelijke, statistieken, voorkeuren en marketing-cookies.

Cookie-instellingen aanpassen

Je kunt je browser zo instellen dat je een waarschuwing krijgt als de website cookies gebruikt en deze op jouw computer wil plaatsen. Ook kun je cookies volledig blokkeren. Hoe je dit doet staat in deze uitleg door de Consumentenbond. Als je cookies blokkeert, kan het wel zijn dat de website niet optimaal werkt. Let er bij het uitschakelen van advertising cookies wel op, dat deze opt-out (uitschakeling) in een cookie wordt opgeslagen op jouw computer. Zodra je via jouw browser alle opgeslagen cookies verwijdert, kunnen wij niet controleren of jij je hebt afgemeld. Bekijk of wijzig jouw cookie-instellingen onderaan de pagina bij “Cookie instellingen”.

Werking noodzakelijke cookies

We gebruiken noodzakelijke cookies voor een goede werking van de website. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat we snel de juiste informatie tonen wanneer je op onze website bent. Noodzakelijke cookies komen altijd op je computer te staan. Je krijgt hiervoor geen melding om toestemming te geven.

Noodzakelijke cookies die wij gebruiken

  • Cookiemelding-cookie
    Het Cookiemelding-cookie onthoudt of jouw computer advertising cookies wel of niet accepteert, zodat we hierop onze advertenties kunnen aanpassen en deze melding niet meerdere keren verschijnt.

Werking statistieken cookies

Statistieken cookies gebruiken we om te analyseren hoe bezoekers onze website gebruiken, bijvoorbeeld hoe vaak onze website wordt bezocht, op welke pagina zij aankomen op onze website en op welke pagina’s het meest wordt geklikt. Deze informatie gebruiken we om de website te verbeteren. Statistieken cookies komen altijd op je computer te staan. Je krijgt hiervoor geen melding om toestemming te geven.

Statistieken cookies die wij gebruiken

  • Google AdWords-cookie
    Het Google AdWords-cookie meet of en via welke advertentie je binnenkomt op onze website.
  • Google Analytics-cookie
    Het Google Analytics-cookie houdt bij hoe je de website gebruikt. Deze informatie gebruiken we voor rapporten over internetgebruik. 
  • Bing-cookie
    Het Bing-cookie meet of en via welke advertentie je binnenkomt op onze website.
  • Doubleclick-search-cookie
    Het Doubleclick-search-cookie meet of en via welke advertentie je binnenkomt op onze website.
  • Affiliate-cookies
    Affiliate cookies meten of en via welke andere sites je binnenkomt op onze website.

Voorkeuren cookies

Voor het plaatsen van voorkeuren cookies vragen we je toestemming. Je krijgt een melding waarin je toestemming kunt geven om deze cookies te plaatsen. We gebruiken deze cookies om aan de hand van jouw surfgedrag op onze website, de TTE website voor jou gebruiksvriendelijker en relevanter te maken.

Werking Marketing-cookies

Voor Marketing-cookies krijg je een melding. Hierin kun je toestemming geven om deze cookies te plaatsen. Na jouw toestemming geven wij derde partijen de mogelijkheid om marketing-cookies op onze website te plaatsen. Ook plaatsen wij marketing-cookies op websites van derden. De informatie uit deze marketing-cookies kunnen wij met elkaar combineren. Dit doen we zodat we jou, aan de hand van wat je online doet, advertenties kunnen tonen waar je iets aan kunt hebben, zoals bijvoorbeeld een leuke aanbieding. We doen dit op onze eigen site en op sites van andere partijen.

Marketing-cookies die wij gebruiken.

  • Universal-Doubleclick-cookie
    Het Universale-Doubleclick-cookie ziet welke pagina’s je bekijkt op onze website, zodat (na acceptatie van marketing-cookies) wij en andere partijen je interessante advertenties op onze (partner)websites kunnen tonen, zoals een persoonlijke aanbieding.
  • Facebook-cookie
    Het Facebook-cookie houdt bij welke pagina’s je op onze website bezoekt, zodat wij (na acceptatie van marketing-cookies) je op Facebook interessante advertenties kunnen tonen, zoals een persoonlijke aanbieding. Ook kunnen we hiermee zien dat je via een Facebookadvertentie op onze website bent gekomen.
  • LinkedIn-cookie Het LinkedIn-cookie houdt bij welke pagina’s je bezoekt, zodat wij (na acceptatie van marketing-cookies) je op LinkedIn advertenties kunnen tonen waar je iets aan kunt hebben, zoals een persoonlijke aanbieding. Ook kunnen we hiermee zien dat je via een LinkedIn advertentie op onze website bent gekomen.

Functionaris gegevensbescherming

TTE heeft een functionaris voor de gegevensbescherming. De functionaris houdt toezicht op de toepassing en de naleving van de privacy regelgeving.

Vragen over deze Privacy verklaring?

Indien je vragen hebt over deze Privacy verklaring kun je contact opnemen met de Functionaris die verantwoordelijk is voor de persoonsgegevens van TTE via privacy@totalenteducation.com .

Wijzigingen Privacy- en Cookieverklaring

Wij kunnen deze Privacy- en Cookieverklaring wijzigen. Als je graag wilt weten hoe we jouw gegevens beschermen en gebruiken en welke cookies we gebruiken voor welke doelen, raden we je aan deze Privacy- en Cookieverklaring regelmatig te lezen. We hebben deze Privacy- en Cookieverklaring voor het laatst gewijzigd op 20 maart 2019.

An anonymized string created from your email address (also called a hash) may be provided to the Gravatar service to see if you are using it. The Gravatar service privacy policy is available here: https://automattic.com/privacy/. After approval of your comment, your profile picture is visible to the public in the context of your comment.

Close

  • Meldt u zich aan voor de masterclass

     

  • Subscribe error, please review your email address.

    Close

    You are now subscribed, thank you!

    Close

    There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

    Close

    Your message has been sent. We will get back to you soon!

    Close